Contact

Ons werk

Text To Formal is een vertaaldienst die gebruikt maakt van OpenAI's slimme AI technologie om teksten van een informele toon grammaticaal te corrigeren en om te zetten naar formele, zakelijk te gebruiken teksten.

Bekijk website

Text To Formal

WooPiq is een cloud-based WMS (warehouse management system) voor kleine tot middelgrote WooCommerce webshops. Met de magazijnsoftware kunnen webshop bestellingen en voorraad vanuit de dashboard beheerd worden.

Bekijk website

Het Britse With Intelligence - team van datawetenschappers, analisten, journalisten, technologen en productontwikkelaars - brengt investeerders en managers samen met klanten en data die nodig zijn om activa toe te wijzen. Voor dit project is de development gedeeltelijk verzorgd.

Bekijk website

With Intelligence

EXPO is al sinds de jaren 2000 dé winkel in heel Nederland en België om leuke cadeautjes voor je geliefde, familie of vrienden uit te zoeken. Naast de leuke cadeauartikelen biedt EXPO ook een breed assortiment aan mode- en woonartikelen.

Bekijk website

Pedro's Tapasbar is een gezellig tapas restaurant in Someren. Voor dit project is de oude website vervangen door een moderne front-end en is de website tevens ook omgezet naar het WordPress platform. Dit project is uitgevoerd in opdracht van Henk ICT.

Bekijk website

Pedro's Tapasbar

De portfolio van Gert van der Hart. Gert van der Hart is fotograaf en geeft lezingen, daarnaast zet hij zich ook actief in voor de natuur.

Bekijk website

Gert van der Hart

Gespecialiseerd in het verhuur van podiumtrailers. Deze podiumtrailers zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Dit project is uitgevoerd in opdracht van Henk ICT.

Bekijk website

Podium-Trailer.nl

THC Oil Express levert medicinale CBD- en THC oliën wereldwijd. THC en CBD oliën hebben een zeer veelzijdige medicinale werking. THC Oil Express maakt het nu mogelijk om deze olieën discreet online te bestellen.

Bekijk website

THC Oil Express

Flexercise Treatments verzorgt personal training op het hoogste niveau. Naast personal training kun je bij dit snelgroeiende bedrijf ook terecht voor revalidatie, fysiotherapie, sportmassages, schoonheidsbehandelingen en meer.

Bekijk website

Flexercise Shop

"Glasvezel in Someren" levert glasvezel internet voor de bewoners van Someren - via het meest betrouwbare netwerk van Nederland. Dit project is uitgevoerd in opdracht van Henk ICT.

Bekijk website

Glasvezel in Someren

De populariteit van K-pop muziek is explosief stijgende. KpopFanShop.com speelt hierop in en is bij uitstek dé online store in de Benelux geworden voor de leukste merchandise en producten van de grootste K-pop bands.

Bekijk website

KPOP FAN SHOP

Bij Shoe Level vind je de allernieuwste trends op het gebied van schoenen, accessoires en tassen. Een ruim assortiment aan biker boots, sneakers, slippers & sandalen, de allerfijnste pantoffels/sloffen en meer.

Bekijk website

The Grand Store is een online smartphone shop gespecialiseerd in de opkomende merken XIaomi, DOOGEE en UMIDIGI. Deze merken bieden een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteit verhouding. The Grand Store is de eerste winkel in Nederland die de merken Xiaomi, DOOGEE en UMIDIGI heeft geïntroduceerd.

Bekijk website

The Grand Store

Sharp Master (nominant voor de Innovatie Top 100 Award) is een baanbrekend product waarmee je zelf je eigen schaatsen slijpt, ter plekke! De website en shop zijn gebouwd met een volledige focus voor organische traffic.

Bekijk website

24/7 Ontruiming & Service voert ontruimingen uit bij verschillende soorten panden en voor verschillende situaties. De bestaande website en design zijn overgenomen, responsive gemaakt en omgezet naar het WordPress platform.

Bekijk website

24/7 Ontruiming & Service

EECARO (European Export Control Association for Research Organisations) heeft als doel om Europese onderzoeksinstellingen en universiteiten te helpen met het voldoen aan de export regulering. Voor dit project is de bestaande website omgezet naar het WordPress platform en responsive gemaakt.

Bekijk website
homecloudcogenvelopestorephone-handsetmap-markerbullhorncross