Contact

Website omzetten naar WordPress

Bestaande website

Omzetten naar WordPress?

Heb je reeds een bestaande website? Wil je deze graag omzetten naar WordPress?

Of je nou van Joomla, Wix, Prestashop of een ander CMS afkomt; wij zetten je huidige website of webshop (tot pixel perfect) om naar WordPress. Ongeacht hoe je huidige website is opgebouwd e.o. factoren. De omzetting doen wij desgewent met behoud van alle URL's, animaties, functionaliteiten, koppelingen, SEO resultaten en meer.

Vraag offerte aan

Meer controle over je website

Jouw website komt mogelijk van een ander Content Management Systeem af, of heeft misschien helemaal geen CMS. Dit kan uitstekend werken voor kleine websites die nooit aanpassingen vereisen. Zodra je de kleinste aanpassingen aan je website wilt maken, kan dit echter veel tijd kosten om de wijzigingen consistent door te voeren. Met behulp van het WordPress CMS wijzig je eenvoudig en snel de artikelen en inhoud van je website.

SEO - Zoekmachine geoptimaliseerd

WordPress heeft een aantal handige tools en functionaliteiten die je website zoekmachine vriendelijker maken. Deze tools helpen je ook bij het (her-)schrijven van artikelen en inhoud van je website, voor een zoekmachine geoptimaliseerde tekst. Bij het omzetten van je huidige website naar WordPress, leveren wij deze tools voor je mee en zorgen wij ervoor dat de technische basis van je website zoekmachine vriendelijk is ingericht.

Snellere laadtijden

Laat je je website in WordPress maken door ons, zorgen wij er standaard voor dat deze geoptimaliseerd is voor snellere laadtijden. Snelle laadtijden zorgen voor meer behoud van je traffic, én voor de groei hiervan. Je pagina's gaan namelijk hoger ranken in de zoekmachines, waardoor je meer organisch verkeer zult trekken. Laat je je website daarnaast ook bij ons hosten of onderhouden, behaal je hierbovenop extra winst met onze speciaal ingerichte WordPress servers.

Vraag offerte aan voor de omzetting
WordPress website backend

WordPress CMS

Je website omgezet naar het flexibele WordPress platform.

Webshop omzetten naar WooCommerce?

Ook webshops zetten wij voor je om naar het WooCommerce platform. Je webshop zetten wij om met behoud van je klantenbestand, bestellingen, producten, linkstructuur en op aanvraag nog meer data.

WooCommerce webshops.

Website omzetten naar WordPress

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website door jullie laten onderhouden?

Het beheer en onderhoud van je website of webshop kunnen wij ook onder handen nemen. Wij hosten in dat geval de website voor jou, op onze speciaal voor WordPress ingerichte servers. Je hebt dan een snelle website, zonder omkijken naar technische storingen, beveiligingupdates, snelheidsverlies etc.

Ik heb of verwacht veel traffic, kan mijn website dit aan?

WordPress is heel flexibel en opschaalbaar. Met de juiste inrichting van je website en server zorgen wij ervoor dat je website tot meer dan 10.000 bezoekers per minuut kan handelen! Een must voor de aanvang van belangrijke acties of evenementen.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (content management systeem) waarmee je je eigen website relatief eenvoudig beheert. Aanvankelijk ooit gestart als systeem om blogs te publiceren, is WordPress inmiddels uitgegroeid tot een enorm multifunctioneel systeem voor verschillende doeleinden en websites. Maar liefst 37% van alle websites op het internet draaien op het WordPress platform! Daar is een goede reden voor. WordPress is eenvoudig, snel en flexibel om mee te werken. Daarnaast is WordPress ook heel goed opschaalbaar.

homecloudcogstarenvelopestorephone-handsetmap-markerbullhorncrosschevron-down