Contact

Website laten maken

WordPress website laten maken

WordPress

Website laten maken? Wij bouwen websites op het flexibele WordPress platform.
WordPress

Website laten maken

Agency WP boorduurt voort op het flexibele CMS van WordPress en bouwt complete websites op het WordPress platform.

Van een eenvoudige brochure site tot websites voor autodealers, portfolio's, marktplaatsen en meer. Daarnaast zetten wij je bestaande website ook (tot pixel perfect) om naar een WordPress website.

Meest gebruikte platform voor websites

Maar liefst 37% van alle websites op het internet draaien op het WordPress platform. Daar is een goede reden voor. WordPress is eenvoudig, snel en flexibel om mee te werken. Daarnaast is WordPress ook goed schaalbaar. Zo draaien bijvoorbeeld de websites van CNN, PlayStation, Walt Disney, The Rolling Stones, The New York Times en het Witte Huis ook op het WordPress platform.

SEO - Zoekmachine geoptimaliseerd

WordPress heeft een aantal handige tools en functionaliteiten die je website zoekmachine vriendelijker maken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de basis van je website goed is geoptimaliseerd voor een hogere vindbaarheid in de zoekmachines. Desgewenst doen wij ook een uitgebreide SEO optimalisatie voor je website.

Snellere laadtijden

Laat je je website in WordPress maken door ons, zorgen wij er standaard voor dat deze geoptimaliseerd is voor snellere laadtijden. Snelle laadtijden zorgen voor meer behoud van je traffic, én voor de groei hiervan. Je pagina's gaan namelijk hoger ranken in de zoekmachines, waardoor je meer organisch verkeer zult trekken. Laat je je website daarnaast ook bij ons hosten of onderhouden, behaal je hierbovenop extra winst met onze speciaal ingerichte WordPress servers.

Website laten maken met onderhoud

Laat je je website maken door ons? Na oplevering hiervan nemen wij indien gewenst ook het onderhoud van je website onder handen. Zo heb je geen omkijken meer naar technische storingen en vragen, (beveiligings-)updates, downtime, backups, snelheidsverlies e.d. Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan voor iedere ondernemer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Website laten maken

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website door jullie laten onderhouden?

Het beheer en onderhoud van je website of webshop kunnen wij ook onder handen nemen. Wij hosten in dat geval de website voor jou, op onze speciaal voor WordPress ingerichte servers. Je hebt dan een snelle website, zonder omkijken naar technische storingen, beveiligingupdates, snelheidsverlies etc.

Ik heb of verwacht veel traffic, kan mijn website dit aan?

WordPress is heel flexibel en opschaalbaar. Met de juiste inrichting van je website en server zorgen wij ervoor dat je website tot meer dan 10.000 bezoekers per minuut kan handelen! Een must voor de aanvang van belangrijke acties of evenementen.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (content management systeem) waarmee je je eigen website relatief eenvoudig beheert. Aanvankelijk ooit gestart als systeem om blogs te publiceren, is WordPress inmiddels uitgegroeid tot een enorm multifunctioneel systeem voor verschillende doeleinden en websites. Maar liefst 37% van alle websites op het internet draaien op het WordPress platform! Daar is een goede reden voor. WordPress is eenvoudig, snel en flexibel om mee te werken. Daarnaast is WordPress ook heel goed opschaalbaar.

homecloudcogstarenvelopestorephone-handsetmap-markerbullhorncrosschevron-down