Contact

Online marketing

WordPress Online Marketing

Online marketing

Genereer meer traffic of stuur aan op ROI of ROAS groei.
WordPress & WooCommerce

Online marketing

Wij accelereren de digitale groei van je WordPress website & webshop. 

Van PageSpeed- tot zoekmachine optimalisatie (SEO), betaald zoekverkeer (SEA), Facebook, Instagram, LinkedIn, social ads en affiliate marketing.

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Online marketing

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website door jullie laten onderhouden?

Het beheer en onderhoud van je website of webshop kunnen wij ook onder handen nemen. Wij hosten in dat geval de website voor jou, op onze speciaal voor WordPress ingerichte servers. Je hebt dan een snelle website, zonder omkijken naar technische storingen, beveiligingupdates, snelheidsverlies etc.

Ik heb of verwacht veel traffic, kan mijn website dit aan?

WordPress is heel flexibel en opschaalbaar. Met de juiste inrichting van je website en server zorgen wij ervoor dat je website tot meer dan 10.000 bezoekers per minuut kan handelen! Een must voor de aanvang van belangrijke acties of evenementen.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (content management systeem) waarmee je je eigen website relatief eenvoudig beheert. Aanvankelijk ooit gestart als systeem om blogs te publiceren, is WordPress inmiddels uitgegroeid tot een enorm multifunctioneel systeem voor verschillende doeleinden en websites. Maar liefst 37% van alle websites op het internet draaien op het WordPress platform! Daar is een goede reden voor. WordPress is eenvoudig, snel en flexibel om mee te werken. Daarnaast is WordPress ook heel goed opschaalbaar.

homecloudcogstarenvelopestorephone-handsetmap-markerbullhorncrosschevron-down