Contact

Webshop laten maken in Breda

WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce

Webshop laten maken in Breda op het WordPress platform.
WordPress & WooCommerce

Webshop laten maken
in Breda?

Wij zijn een WordPress agency in Breda. Wij bouwen maatwerk WordPress / WooCommerce webshops - op afstand of op locatie bij onze klanten.

Van een simpele shop voor de kleine startende onderneming - met een klein aantal producten - tot middelgrote ondernemingen met 10.000+ producten en 100.000+ bestellingen.

WooCommerce is het populairste platform voor webshops - zoals WordPress ook voor websites is. Met meer dan 28% van alle online webshops die op WooCommerce draaien, is het het meest gekozen webshop platform. WooCommerce is enorm flexibel, uitbreidbaar, snel en perfect geschikt voor de startende ondernemer die wat meer maatwerk vereist voor zijn webshop.

WordPress agency in Breda

Op zoek naar een betrouwbare e-commerce partner in Breda? Bij Agency WP zijn wij gefocust op e-commerce en werken wij op afstand of op locatie aan e-commerce oplossingen voor onze klanten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag kosteloos een offerte aan, of aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Tel: 076 - 2045 245

Webshop laten maken in Breda

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website door jullie laten onderhouden?

Het beheer en onderhoud van je website of webshop kunnen wij ook onder handen nemen. Wij hosten in dat geval de website voor jou, op onze speciaal voor WordPress ingerichte servers. Je hebt dan een snelle website, zonder omkijken naar technische storingen, beveiligingupdates, snelheidsverlies etc.

Ik heb of verwacht veel traffic, kan mijn website dit aan?

WordPress is heel flexibel en opschaalbaar. Met de juiste inrichting van je website en server zorgen wij ervoor dat je website tot meer dan 10.000 bezoekers per minuut kan handelen! Een must voor de aanvang van belangrijke acties of evenementen.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (content management systeem) waarmee je je eigen website relatief eenvoudig beheert. Aanvankelijk ooit gestart als systeem om blogs te publiceren, is WordPress inmiddels uitgegroeid tot een enorm multifunctioneel systeem voor verschillende doeleinden en websites. Maar liefst 37% van alle websites op het internet draaien op het WordPress platform! Daar is een goede reden voor. WordPress is eenvoudig, snel en flexibel om mee te werken. Daarnaast is WordPress ook heel goed opschaalbaar.

homecloudcogstarenvelopestorephone-handsetmap-markerbullhorncrosschevron-down